Forum creativ, hobby
Bine ati venit pe forum. Pentru a scrie pe forum si a face parte din echipa Beatricedesign trebuie sa va inregistrati. Va asteptam in clubul nostru. ;)

Forum creativ, hobby

AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  Chat  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automata: 
:: Mi-am uitat parola
Stop 5 minutes
Anunturi

Open
Goana dupa cadouri
Deschis!
Plicul calator
Teme saptamanale ;)
Active
Inchis ;)
Fraza saptamanii
Noiembrie 2017
LunMarMierJoiVinSamDum
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar
Tutoriale free, invata si tu

Suport de prezentare pentru bijuterii
Fa-ti singura cutii pentru bijuterii



Planeta extraterestrilor. Tutoriale neobisnuit de utile
Cadou pentru bebelusi
Suport de baie din organza

Magazine accesorii, parteneriat
Margeluta

Simoshop

Pasiune

Free Page Rank Tool


Arte plastice
MyFreeCopyright.com Registered & Protected
Adauga cod
Copy and paste this on your web.
Online acum

counter

Distribuiţi | 
 

 Amandina

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Beatricedesign
Diamant
Diamant
avatar

Steagul tarii :

Personal
Numele tau real Numele tau real: Beatrice

MesajSubiect: Amandina   Vin Iul 03, 2009 6:42 pm

Faceti blatul de Pandispan


6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, praf copt, 1 lingura apa.

In loc de 6 oua se mai poate pune 5 oua si 1 lingura apa...

- Se pun 5 galbenusuri + 1 lingura apa si 6 linguri zahar si se bate la mixer. Praf copt apoi faina cate 1 lingura odata... Aluatul trebuie sa fie mai gros..

- Albusurile se bat spuma.

- Se pune jumate din compozitia de albus peste aluat si se amesteca usor cu o lingura de sus in jos si apoi cealalata parte...

- Se baga la cuptor.


Eu folosesc reteta asta pentru orice tip de prajitura..
Ideea este sa ai o tava mai inalta ca sa creasca bine blatul si frumos...

_______________________


Siropul :
1 plic capuccino de ciocolata sau alt capuccino (eu folosesc cioco cu cafea) sa amesteca cu apa fiarta....

________________________

Crema :

1 pac margarina
150 g zahar pudra
3 galbenusuri
3 linguri cacao
Se amesteca bine la mixer


Se taie blatul in doua, se insiropeaza, se pune crema, se pune partea a doua de blat, se insiropeaza si asta, se taie bucati, mai mari, mai mici, care cum doreste... Eu nu o tai imediat ci la vreo ora...

Deasupra eu am pus nutella topita nitel la microunde. Si deasupra mot de frisca sau altceva...



_________________
Beatricedesign, hobby bijuterii
Blog Beatricedesign


Din regulamentul scurt al mesajelor:

- Incercati sa aveti pareri constructive si obiective, astfel fiecare invata din asta...
- Replicile fara baza constructiva vor fi sterse de moderatori
- Evitati posturile duble.
Sus In jos
http://www.beatricedesign.ro
vera
Ametyst
Ametyst
avatar

Steagul tarii :

Personal
Numele tau real Numele tau real: Veronica

MesajSubiect: Re: Amandina   Mar Iul 28, 2009 3:48 pm

yamiiiii, Bea e super buna si rapida prajitura asta
Sus In jos
 

Amandina

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum creativ, hobby :: Informari, cunostinte, prietenii :: Clubul Beatricedesign. La o cafeloanta cu voi. :: De-ale bucatariei :: Dulciuri-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Blog gratuit
©2009 Forum creativ